I wish that this was the day, after today

Hade kanske min sista dansuppvisning igår och det var såklart superkul men ändå lite ledsamt. Vi hade somsagt disney-tema & jag var utklädd till Alice i underlandet bland annat. Showen bestod utav två timmars dans till disney låtar med en paus i mitten. Hade superkul under hela dagen och föreställningen med. Blev sjukt sentimental när jag varit hemma ett par timmar & fulgrät i duschen. Har gått i dansgruppen i 12 år och har så svårt att slita mig ifrån den. älskar ju att dansa så inte så jättelätt att bara sluta efter en sån vana att ses varje vecka. suck vet ej vad jag ska göra. anyways: langar bild ifrån high school musical numret. 
cheers! 
Bild tagen ifrån BLT

En vecka

Om en exakt en vecka har vi vår dansuppvisning. är jättestressad men ändå superglad såklart när jag har fått huvudrollen. Vi tar oss igenom Disney-filmer & nästan alla låtar är tagna ur disney! Måste ut på staden snarast & fixa det sista till min outfit, hudfärgade ben & svarta ben + vita knästrumpor står överst på listan. Men även en tiara & en groda. Har sytt lite på min klänning & den ser ut såhär än så länge: 
aningen skev & halvfärdig men ändå nöjd än så länge. låg & grät på golvet i lördags pga hur ful den blev men tog tag i det idag & sydde om hela klänningen. För er som ej listat ut det så ska jag vara Alice I Underlandet. 
Har även kollat på hockey-vm ikväll & firat att Sverige tog hem det. Älskar Loa falkman & skulle gärna höra han sjunga nationalsången ett antal gånger till! Nej nu ska jag tvätta håret och gå & lägga mig. Kram puss & godnatt

snart ett år sen

snart ett år sen bästa dagen i mitt liv

i mitt badrum

hittar man dessa fem favoriterna. klarar mig ej utan detta.
1. Vineyard peach duschtväl 2. Clearasil pads 3. Silverschampoo
4. Mango duschtvål 5. Visibly Clear pink grapefruit

hellotrouble

när livet blir för jobbigt eller jag bara behöver en paus tar jag på mig min lila peruk och kallar mig för Lola. Lola har det bra hon

RSS 2.0