porslin

min fina servis som jag ärvt från min farmor. 

besviken

är bara så besviken just nu och på dåligt humör. har för övrigt färgat delar av mitt hår lila. på återseende

sjung om studentens lyckliga dar

såhär söt blev jag på studentfotot!

Hejhej

idag är det måndag igen och jag var måste gå upp tidigt för att vända på dygnet. men gjorde inte det idag heller. nu ska jag nog äta frulle. blivit en dålig vana att gå upp vid tio glo i väggen i två timmar (alltså sjunde himlen) och sedan äta. nej nu stänger jag av och gör något utav denna dagen

en fin sommardag

ser ut såhär ungefär

Himlen är oskyldigt blå

Igår kollade jag på filmen himlen är oskyldigt blå. Den var fantastisk på alla sätt och vis. 
Filmen utspelar sig på 70-talet vilket syns på både kläder, frisyrer och läskflaskor. Redan är det ett plus då man lyckats med att pricka in kostymerna. Filmen handlar om Martin, han slutar andra året på gymnasiet och vill helst komma bort hemifrån. Hans pappa är grovt alkoliserad och förstör vardagen för både Martin och hans mamma. 
Martins bästa kompis Micke frågar om han vill hänga med hans familj och spendera sommaren på sandhamn. Där jobbar Martin på en restaurang, träffar sitt livs kärlek, lyckas få sparken och dessutom få ett nytt bättre jobb. Men han vet inte riktigt vad det nya jobbet egentligen går ut på och innan han har fattat vad som hänt så är han med i Svergies största knarkar skandal.
Filmen var underbar och definitivt värd att se!! Förutom allt fint 70tal man får se så är det även några riktigt fina kyssscener emellan Martin och hans flirt. Martin spelas utav Bill Skarsgård och han gör en jättebra insats. 
bild snodd ifrån film.nu 
 

juli

hejhej. det är redan juli och i sommar klär jag mig i denna fina.
att outfiten sedan kostade 130 kr är också rätt fint.

hellotrouble

när livet blir för jobbigt eller jag bara behöver en paus tar jag på mig min lila peruk och kallar mig för Lola. Lola har det bra hon

RSS 2.0