måndag

en väldigt konstig måndag blev det. efter helgen som gått så var nog väldigt många med om en väldigt knasig måndag. själv har jag inte gjort så mycket idag mest plockat med en del grejer. ikväll är det dansens dag vilket såkalrt ska firas. 18.30 i konserthuset är alla välkomna att se mig & min kära dansgrupp.
bild ifrån 2011 då det vankades bebis.

den bistra sanningen

Om en timme går valet till högskolan/universitet ut. Mitt val är inskickad sen länge men ändå var jag tvungen att pilla i ordningen när man fick en dag till. Jag är så himla osäker när det gäller vad man ska plugga och vad man ska göra. Helst av allt så vill jag ju dansa?! ändå är jag så dum att jag inte söker danslinjer. Jag vet ju själv att jag är som lyckligast när jag dansar & står på scenen. Ändå har jag så svårt att satsa på det. Har som sagt skickat in ansökan till högskolan men det känns inte helt hundra alltså. Vill inte plugga i onödan & slösa bort en massa år utan att bli något. Är ju bara tjugo år men vill ändå komma någonvart. usch detta är så jävla svårt. Är sjukt avis på alla som vet exakt vad de vill efter gymnasiet. ska ta mig i kragen & söka lite folkisar imorgon (om det ej är försent)

strawberry fields forever

Har väl precis som resten utav sverige blivit beroende utav dessa bananpannkakor. 
om det nu mot förmodan är någon som missat detta superenkla recept så får ni det hära:
En banan & två ägg. Jajemen ba mosa ihop det & stek sedan äre klart.
som godast med färska bär & frukter. 
 
Har haft en kanonhelg, chillade hemma i fredagskväll med ost & vin i ett varmt bad (sjukt underskattat)
gick och la mig tidigt för att redan klockan 8!! lördagsmorgon möta mina fina vänner för en hotellfrukost på scandic. Det var supermysigt och vi satt där tills klockan blev elva. Sedan gick jag mika & sandra en sväng på staden och jag fyndade presenter till mig själv ifrån mamis pengar hihi. 
Blev två steg ifrån håkan & ett magnetnagellack. 
 
Idag har ej varit en jättebra dag so far, försökt få tag på en lärare i dagarna två utan något resultat. Missat två viktiga samtal och blivit nekad ett jobb för att jag är för ung. medans jobbet i själva verket gick till en tjej som är yngre än mig. lite halvt sur men aja man kan inte få allt i livet. dagens ilandsproblem är väl om jag ska dansa ikväll eller inte. Ej bestämt mig helt än men lutar åt att strunta i det. nu ska jag fortsätta kolla ikapp alla serier jag missade igår när jag dansade hela kvällen. puss

frukost & fixardag

dagens frukost : har blivit helt beroende utav ostknäcke med tomat&aromat på
idag har jag fixat massor utav viktiga grejer: varit på körskolan, bokat tandläkartid, storhandlat (capri-sonne)
på willys, tvättat ca alla jobbiga kläder & lagat mer en en-timmes middag.
Har även hunnit med en & en halv timmes balett så det känns rätt mycket i kroppen just nu.
lär ha världens träningsvärk imorgon när vi ska göra 2,5-3 timmar dans. tjoho

hellotrouble

när livet blir för jobbigt eller jag bara behöver en paus tar jag på mig min lila peruk och kallar mig för Lola. Lola har det bra hon

RSS 2.0