fin dag

ibland träffar man bästisar man inte träffat på ett halvår och får fina julklappar.

fickplunta. nutella och en bok. även ett litet kort gullig text i.
sådana småsaker kan förgylla hela ens dag.

snart fredag

jaa, spelade bingolotto som sagt och vann - 100 kronor.  annars har jag inte gjort speciellt mycket ikväll. gjorde absolut inget mer på projektarbetet (dålig människa jag vet) men har iaf gjort 7 timmar. 7 fysiska timmar. att man sedan tänker jävligt mycket får man väl räkna in sedan. snart är det fredag. då ska jag träffa mina två bästa vänner, julhelgen kallas ju även som sagt hemvändarhelgen. då alla kommer tillbaka till släkt och vänner. Att jag har turen att bo i underbara Karlskrona (ehe) är ju ganska awesome. När ens vänner däremot flyttar till Tyskland och Umeå så betyder det i stort sett att man inte ses på ett halvår. men imorgon får jag äntligen träffa mina fina vänner igen. kvällen har även spenderats lyssnande på denna finafinafin låt. Lyssna och njut.
http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY

händelserik torsdag

Idag så har jag varit ute på mellandagsrean igen! Har under mellandagarna faktiskt hunnit fynda lite men även köpa till fullpris. blir oftast så när man väl tar sig tid att kolla igenom vad som finns (i den jättestora staden ehe) anyways så har jag fyndat en skjorta, två stycken läppstift (ett till fullpris dock), lösögonfransar, strumpor, trosor, ett halsband, ett armband, ett nagellack och en fantastisk väska!
Spenderade hela dagen med mami, fick ställa klockan och gå upp tidigt då vi skulle vara ute på stan klockan tio när affärerna öppnade. vi kollade runt lite i affärerna, shopppade lite och begav oss sedan till dagens största mål: thaibuffé!! Åh så fantastiskt det var. Dock kunde jag inte äta allt då jag är vegeterian ôch väljer att inte äta ägg. Är fruktansvärt kräsen när det gäller mat ochsådära, men när det gäller thaimat, då funkar båda ris och nudlar. Ris med jordnötsås kan ju vara en utav de bästa maträtterna någonsin. Så ja vi åt mat, drack julmust, citronvatten och kaffe på det! Efter lunchen så gick vi runt lite mer i butikerna och letade etfer fynd innan vi skiljdes åt och gick hem. Efter jag varit hemma i kanske en timme så funderar jag på att gå till kupan. Då det är typ två hållplatser med buss så känns det så onödigt att betala när man kan gå, men sen så blåser det alltid i denna staden och är sjukt kallt nu. Ringde mamma och tvingade henne gå med mig då jag inte ville gå själv. på väg till kupan hamnade jag i en annan utförsäljning där jag hittade en fin liten lampfot, dock köpte jag den inte vilket jag nu ångrar. På kupan sedan hittade jag denna sötisen

Endast 35 kronor och hur nice är inte det? att pengarna sedan går till röda korset gör ju inte saken sämre.
Idag har jag även hunnit göra en halvtimme till på projektarbetet, får se om det blir en halvtimme till sedan, klockan åtta är det inget mindre än bingolotto som gäller! har bara spelat en gång innan och då vann jag en hundring! inget att klaga på där inte, dock brukar ju inte musiken vara det bästa ehe.
Har lyckats göra fyra inlägg på bloggen nu. på två dagar sjukt! #nöjdtjej och jag gör mitt projektarbete.
nu tar jag kaffepaus igen! puss!

och ännu en stund senare..

..och jag som bara haft en blogg innan denna och den fick fyra inlägg och sen slutade jag skriva. har alltså skrivit tre inlägg denna kväll! nu ska det däremot inte handla om projektarbetet utan lite om mig. eller ja, jag ska lägga upp lite bilder!
Tog en kaffe paus, då kan man fika såhär fint!


På mellandagsrean så inskaffade jag en ny kalender med ganska snyggt ros/lite vintage mönster. Ett häfte med bakelser och fjärilar som jag förövrigt skriver ner allt osm har med projektarbetet att göra! Burken med ängeln på ska en utav mina bästa vänner få i julklapp! den är fylld med godis, ekologiska teér och nagellack. allt som behövs en ledig fredag eller en trött söndag!


Här langar jag även en bild på mitt fina rum. eller ja som jag kallar det, den finaste delen av mitt rum


som ni ser finns det ett litet tema, det är alltså rosa. väldigt rosa och vintage
jag älskar second hand, klänningar, cupcakes. Tapeten är förresten bevarad ifrån 50-60 talet.
Den enda tapeten som är kvar i lägenheten. När vi flyttade in var nämligen alla tapeter kvar ifrån när huset byggdes. Tanten som hade bott där innan hade typ bott där hela sitt liv. och sen när hon dog fick vi turen att flytta in där bland alla fina tapeter. Någon som däremot tapetserade över alla tapeter var min kära fader. Kan förstå badrummet dock. det var illoranget. ja hehe. Nej nu får det räcka! nu ska jag fortsätta kolla runt lite! puss och godnatt kära läsare som jag inte har!

nån timme senare...

har jag jobbat en och en halv timme på projektarbetet!! är så nöjd med mig själv. Hann med några grejer som jag nu kan stryka ifrån to-do-listan!!
hittade en kostym på tradera för ynka 300, ca 350 med frakten och nu är alltså kläderna till brudparet uppe i cirka 950-1000 kronor!! sjukt nöjd med det. hittade även brudslöja, brudskor, och lite dekorationer. Är dock lite kluven till vilka dekorationer jag ska välja och hur jag ska kunna hitta ett ställe som gör ganska billiga bröllopstårtor. verkar som de flesta ligger runt 1500-2500! Fick även slopa de fina brudtärne klänningarna då de förmodlige blir för dyra när de kostar 500 spänn styck. räknar också med att brudgummens best man och så vidare redan har kostym ochsådär! räknar även med att brudgummen redan har ett par finskor ehe. Är inte heller helt säker på om bruden behöver jättefina skor då klänningen förmodligen döljer hennes skor. Vad gör man inte för att få ner priset?!
Har även satt en målbudget på 20 000 men hoppas på att komma under denna! Kollade runt lite på vad folk som gifter sig har satt för budget. Det varierar ju såklart men de flesta ligger runt 40 000 - 200 000. De enda som verkar lite måna om sin ekonomi lägger runt 10-20 000 kronor. Har även idag bestämt hur frisyren ska se ut än så länge! ska kolla om jag kan hitta någon bild då jag kanske ändrar mig eller så ser det ut exakt som jag tänkt mig!! nu ska jag kolla bröllopstorget och tradera för lite fler prylar som folk vill sälja!!
Helt sjukt vad billigt man faktiskt kan få det om man verkligen vill!! Har även kollat upp att det är gratis att gifta sig i kyrka om en utav partnerna är med i svenska kyrkan, och varken präst, kantor eller vaktmästare kostar något! SCORE! langar en tårtbild nedanför!

Hej!

Jamen hej, den här bloggen kommer handla om delvis mitt liv och mitt projektarbete jag ska göra nu i trean.
Jag startar bloggen just för att jag ska ta tag i mitt projekt så att jag faktiskt gör det och hinner få betyg på det innan jag slutar hehe. det ska vara totalt 100 timmar och än så länge har jag jobbat kanske högst 5 timmar. ehe
men nu ska jag ta tag i detta och göra klart det!
Mitt projektarbete går ut på att planera ett bröllop och göra det så billigt och amazing osm möjligt!
Det jag har hunnit göra än så länge är att börja skriva gästlistan, bestämt brudklänning och tärnklänningen/ar beroende på hur många de blir.
lite om mig dåra:
Nathalie heter jag men kallas för nathan (näjtän) alltså som killnamnet hihi. Mitt rum är stort sett helt rosa och allt i rummet är rosa men jag klär mig dock aldrig i den färgen. lite ironiskt. Är snart 19 år gammal och ska börja sista terminen på estet nu efter nyår. Jag tycker mycket om musik, mina vänner, att dansa och självklart stå lerig på festival och dansa åt något som för tillfället är ditt favoritband. Kommer kanske lägga upp lite bilder och sådant fint man kan njuta av också. Well, 5 timmar down 95 to go. Wish me luck.
Här är förresten en bild på den tänkta brudklänningen!
hittade den på tradera för 699:- och tyckte det var ett ganska okej pris. (har alltså inte köpt den utan skriver bara ut priserna för att få ihop till total summan sen)
Hade helst av allt velat ha vintageklänning men de är ju oftast sjukt dyra och det går ju inte riktigt ihop då.

hellotrouble

när livet blir för jobbigt eller jag bara behöver en paus tar jag på mig min lila peruk och kallar mig för Lola. Lola har det bra hon

RSS 2.0