söndag

idag var det söndag och det har inte hänt så mycket. förlorade en timme av mitt liv igen, dock ställde jag fram klockan innan jag somnade. börjar få lite småångest över projektarbetet som ska var klart om snart en månad. har inte gjort jättemycket nej. men får ta hem det över lovet tror jag allt. eller försöka få ihop att på något jävla sett. vet inte hur dock. 100 timmar ska läggas ner och har gjort typ 25. egentligen 35 om man får räkna med det jag började göra. men ja behöver få ihop det. okeeej. back to reality har tre uppgifter att göra med som börjar göra mig stressad. en fin liten bild ifrån våran loge:

på tisdag har vi genrep, två skolföreställningar på onsdag och torsdag. premiär på fredag.
usch känner mig inte redo alls. bild snodd ifrån en klasskamrat ehe.
dansgänget är fantastiskt dock. imorgon kör vi igen klockan åtta så ska stänga ner datorn nu och sova min skönhetssömn som jag behöver. talk to you later guys.

hej igen!

ja nu tog det ett tag men nu är jag tillbaka! eller iallafall för stunden. skulle fira min kära syster med festligheter som heter duga. men självklart så fick min syrra migrän när alla hade kommit och det slutade inte så bra nej. därför så ligger hon nu och vilar och snart ska jag gå in till henne och vi ska kolla pretty little liars, äta choklad och dricka cola light!!! blev lite myskväll istället men jag klagar inte! har haft fullt upp med våran musikal nu!
Vi har ju fått flytta in i konserthuset nu och på tisdag är genrepet och det är så pirrigt. har aldrig varit mer nöjd med att jag valde att gå estet faktiskt. att musikalen är 80-tal är också fantastiskt. alla har fula kläder och jättemycket smink. att musikalen sen handlar bara om sex, tja. det kan ju diskuteras. hihi. ska bli kul att få visa upp det iallafall. här kommer en assnygg bild på mig i min finaste tröja:

det handlar om hur man mår på insidan med.

ska göra något omöjligt. ska inte äta något godis förrän jagtagit studenten. sparar både pengar och kilon på det. haha. läste om man struntar i att dricka ett glas juice varje morgon i ett år har man gått ner fem kilon. köpte en bok som hette "ät dig frisk med grön mat" och kan inte tänka annat än kalorier fett socker.. etc. blir galen och kolalr näringsvärden på allt. kommer aldrig kunna äta snabbmat igen typ. haha. hade ingen aning om hur mycket skit det är i allting. åh skadad </3. dock kommer jag itne kunna sluta äta ost. ost vinner över allt. hihi

light my fire


bild ifrån lagerhaus.
köpte detta ljuset på lagerhaus. doftar av underbar jordgubbe och efteråt har man ett fint glas med hjärtan på?
hur gött är inte det?

en torsdagkväll som denna.


världens finaste rum kanske.

how eggciting.


världens bästa bild helt enkelt.

intensivveckor

yes. nu har vi kommit till tre intensivveckor av musikal. kan säga att jag redan tröttnat. astråkigt verkligen. men som den goda människa jag är håller jag humöret uppe. gjorde provet i morse med och fick 4 poäng. lovely <3 älskar mig själv just då i den sekunden. nej nu bjuder jag på en bild medm ina sotisar. ska sova och tagga en till heldag av dans 8 -16 WOHO

lila läppstift är lätt våren färg!!!!!!!!!!

strindberg

ska kunna allt om strindberg om 9 timmar. inklusive hinna sova. hm detta går inte ihop så bra.

den rosa kaninen

har världens sötaste lilla kanin som sitter i mitt fönster. egentligen var det tydligen påskpynt i affären men jag tycker den kan få stå framme året runt. så himla fin!
plus att den är i gosig rosa sammet! kan det bli bättre?!

har ingen tid

har inte så mycket tid för bloggen och det är ju synd. nu får ni en bildbomb iaf enjoy!
fina sugrören och lilla buddis.
fina väggen
ändrar på hyllan lite titt som tätt!
flytljus är ju bara bland det finaste som finns.

hellotrouble

när livet blir för jobbigt eller jag bara behöver en paus tar jag på mig min lila peruk och kallar mig för Lola. Lola har det bra hon

RSS 2.0