Te & rostad macka

ungefär så såg min kväll ut efter att ha dansat i en och en halv timme. 
Nu ska jag tipsa om bästa saken jag kom på. Har du precis som jag massor utav små öronhängen som du inte vet vart du ska lägga dom? Allt som behövs är en puderpuff som ej används. Tryck in öronhängena och det blir både fint och man vet vart man har dom! Så himla nöjd är den lilla pandan med!

fåglarna bygger bo i nässelsnåret

Hej! 
har varit så sjukt dålig på blogga så nu kommer ett fett inlägg. 
nej skojar bara, men en bild ifrån emmaboda langar jag! 
här sitter vi och äter nudlar (asgoda varom men hittarom ingenstans :( ) och dricker litte öl. 
ovanför oss var kojan, den nya scenen för i år. den var orangeneon och lysta i mörkret 
plus massa runda neonlampor i himlen typ! så himla fint!

Jag har vart vilsen

HEJ
nu har jag kommit hem ifrån emmabodafestivalen och hunnit vila (alltså fikat med de finaste)
emmaboda var fantastiskt och jag längtar tillbaka till skogen. Jag jobbade som funkis på festivalen, vilket var helt okej för det mesta. Då mina arbetsuppgifter var att checka in artister(!!!!), vakta artistgaten och bara låta artister köra in med bilarna så var det helt okej. Det som gav det ett plus var att man fick mat varje pass man jobbade. Asgod mat dessutom så behövde typ aldrig betala för mat hehe. banden levererade som vanligt och spelningarna var fantastiska. Såg bl.a krunegård, nause, icona pop, svenska björnstammen, maskinen, far & son osv.!!!
det enda jag inte längtar tillbaka till är smutsen och att inte ducsha på en vecka haha
sen jag kom hem har jag fikat varje dag med fina vänner. druckit väldigt mycket kaffe och pratat på om livet och framtiden. nu längtar jag och letar helt maniskt efter festivaler/konserter att åka på. pallar inte livet här i kna och fattar inte folk som stannar kvar i denna skitstad ((((:
nu ska jag äta sojakåv och ladda upp bilder sen! puss

hellotrouble

när livet blir för jobbigt eller jag bara behöver en paus tar jag på mig min lila peruk och kallar mig för Lola. Lola har det bra hon

RSS 2.0