måndag

måndag och det är ny vecka. hade en lektion idag där vi snackade om aborter. sen håltimme då vi strök danslektion på måndagar (yay) och sista lektionen var tydligen inställd. gick hem, kylskåpet var tomt. gick till subway köpte mat. omnomnom. gick till hemköp och handlade så det finns mat ehe. köpte även nya cosmo och nu kommer vi till dagens ämne! skar sönder fingret något sjukt på tidningskanten! fattar inte hur ett litet papercut kan göra så ont men om man typ kastar en sten på benet så känns det knappt. eller att det håller i sig så länge. jag som alltid går runt med 50 tusen olika sorters plåster hade inget problem att få såret att sluta blöda. däremot att välja plåster var svårt. har alla möjliga sorters plåster, star wars, batman, fiskar, ballonger, badankor, pussmunnar, hello kitty, mumintrollen. osv. önsketänkade är att äga alla plåster ifrån http://www.roligaplaster.se/ cupcake plåsterna är to die for.

sunday bloody sunday

yes då var vi här igen. ångestdagen så att säga. har dock inte haft jättemycket ångest för att vara jag. gick upp städade mitt rum och skulle kolla på mumin har blivit lite av en helg grej. så vare inget mumin idag. fett ovärt och arg blev jag. ehe. bytte hem som varje söndag och gick och dansade. balett vare idag. söndagar är balettdagen.
man kan ju inte annat än älska detta. fyfan så fint.
hittade dessa på we heart it : D

dags för helg

AMEN JAAAAAAA. FEST IKVÄLL. eller nej, jobba ikväll. halleluja. men ja alltså fest utan att var fest och sen jobba. kuuuuuuuuuul. hatar lite sena inbjudninar till fester samtidigt som det är skönt att jobba. uuuäh
pusssss ochsådär ska kolla på spåret och sedan fixa mig och gå på födelsedagsfest med "mysiga drinkar" eller ja rent av julmust för min del. partypartyyyyyy. eller ta igen det nästa helg? fast då jobbar jag ju. amen tjena. neh ska inte klaga : DDD har trots allt ett jobb. nej nu ska jag sminka miiiiig.

vad gör man en vanlig onsdag?!

jo detta gör man: går till kupan och köper virkade dukar och en fin kopp med fat. #nöjdtjej
ja, sen planterar men vita rosor i koppen också. hihi har sökt en folkhögskola och har 95 timmar kvar av projektarbetet. nöjd på alla sätt och vis.

håltimme

när man har lång håltimme går man hem och äter gosig lunch i fina färger.
blåbärsfil med äppel och kanel müsli, proviva och två knäckebröd.
med sånhär lunch blir varje dag en fest.

ny vecka

måndag och jag fick inte många knop gjorda så att säga. gick till skolan hade tre lektioner och gick hem. gick till ica storhandlade och gick hem. gick på jobbmöte och gick hem. ja händelserik dag. sökte en folkhögskola idag. känns läskigt och skumt. ska nu kolla på mammor och minimodeller och sedan läsa ut boken av kafka tänkte jag. ha en fin kväll. förresten, har skrivit 20 inlägg nu!!! nästa mål är 20 till. hihi. puss och godnatt

vilo dagen

idag får man vila utan att må dåligt över det. jobbade igår och sådära. vill inte till skolan imon, sjukt opeppad. peppar mig själv med mina fina kalendrar jag köpte på åhlens.
är näst intill besatt av den vänstra konstnären nu. Anne Julie Aubry heter hon
målar fantastiskt fint så att man dör lite. den högra är också väldigt fin och där står allt på franska. Väldigt fina namn faktiskt om man jämför med svenska. om jag nån gång föder en pojke får han heta bastian. oj så fint.

another week down

yes, nu är det fredag och man klarade sig igenom en vecka till. har ju som sagt bärjat om på mitt projektarbete men har redan gjort tre timmar på det nya! kan inte klaga och har massa ideér. ska söka lite på pysselbloggar för att få inspiration ochsådär. idag fikade jag med min kära vän emil! såg ut såhär!

han fick sin födelsedagspresent som var en ben 10 tidning! okej det låter snålt och töntigt. men när jag fyllde år fick jag en prinsessan tidning så det är lite av en intern-grej! Emil blev ganska lycklig av tidningen ändå och även mannen vid bordet bredvid. ja mannen vid bordte bredvid började prata med oss och var sjukt imponerad av en 3D-tidning ochsådär. han berättade även att såna presenter funkar för oss killar. han trodde antagligen att vi var ute på en dejt. haha vi skrattade ganska länge åt honom och hans flickvän. en koffeinkick senare och vi skrattade åt allt som vi pratade om i stort sett. eller jag gjorde det iallafall.
är dålig på att uppdatera bloggar. inte riktigt min grej men vi testar. hoppas på at torka 20 inlägg iallafall.
pussi på er. imon ska jag jobbaaaaa. godnatt

let's just be happy instead

jamen det summerar väl dagen rätt bra. eller ja helt okej dag med roliga inslag men ibland är man bara på dåligt humör utan att man kan hjälpa det. idag har jag varit med på tv några sekunder med. alltid något! testade på yoga och drack jättegott te med mysiga yogatanter. funderar på att gå yogakursen kostar 900 spänn men ja det handlar om vad man vill lägga pengar på! har förövrigt gjort religionsläxan så det kan kryssas bort från listan. nöjd, nej nu ska jag sova och sen peppa danslektion i två och en halv timme som första lektion. yay! godnatt

ledig dag

idag var jag ledig och dagen spenderades med att inte göra så himla förutom att ruinera mig själv. fixade tt nytt idkort som gick på 600 kronor. fantastiskt dyrt och tråkigt att lägga pengar på. dock hoppas jag att kortet håller i minst fem år innan jag behöver fixa ett nytt haha. förövrigt så letade jag runt efter textillim och glitter men hittade inget som föll mig i smaken. hittade dock ett par tights på gina som fick följa med hem. imorgon ska jag slå ett slag för estet och vara utklädd till tant. Ja vi får väl se om det funkar och folk faktiskt vill börja. tror dock inte att det blir så många nästa år. anyways så får man väl skriva en lista för att göra allt man borde.
- städa mitt rum, fortfarande kaos efter ommöbleringen.
- läsa ut boken som skulle vart klar förra måndagen (börja läsa alls är ju en bra ide)
- göra religionläxa, snart är det torsdag.
- göra projektarbete.
- träna och äta nyttigare. man mår bättre på alla sätt helt enkelt!
- köpa kokosflingor och musli. och äta frukost varje dag.
- gå på alla danslektioner den här terminen, okej jag missade inte så jättemånga förra terminen, men dåliga ursäkter om att det regnar får jag sluta med haha.
- hitta en utbildning som jag faktiskt vill läsa
- bli trevlig. eller ja trevligare och inte bli arg för snabbt. resulterar alltid i dåliga och onödiga bråk.
jamen visst. det här ska uträttas fortast möjligen haha. borde lägga till två punkter egentligen men dom är inte lika viktiga. sluta spendera pengar och köpa glitter. spenderar inte så jättemycket pengar egentligen men ja. ibland får man unna sig saker!! nu kommer en fin bild på den andra lampskärmen jag fyndade för 20 riksdaler!

another sunday

Har idag börjat på mitt nya projektarbete! Kollaget har börjat ta sin form i mtit huvud. Har idag kollat igenom ca 10 stycken tidningar och insett hur dödligt lång tid det kommer ta att få fram material till en helkroppsbild. kommer inte ihåg om jag förklarade hur mitt nya projetkarbete är men ska iallafall måla av min kropp på papper. om ni kommer ihåg när man var liten och la sin hand på ett papper och drog pennan runt? så ska jag göra fast med hela kroppen. Sedan fylla den med små utklipp, tyger, saker och så vidare. Har fått upp en bild i huvudet exakt hur jag vill ha det! Imorgon är det måndag och jag är ledig. Superskönt men måste ändå engagera mig. Ska fixa ett nytt leg då mitt går ut imon. Hm. sa till mig själv att jag skulle fixa det på jullovet men ås blev det ju antagligen inte. Jättejättejätte nice är det också att det kostar 420 spänn för bara själva kortet. sen kostar det typ 170 spänn att ta bilderna. känner mig sjukt fattig och nu när det kanske blir amsterdam på sportlovet så hm. är sjukt sugen på att åka iallafall! nu ska jag söka lite efter billiga hotell ochsådära! puss och godnatt
älskar body butters! har dessa tre små och tre stora!

dag tre

idag är det dag tre och alltså min födelsedag. känns knasigt att redan vara 19 år gammal.
igår var några av mina tjejkompisar här på lite party. fick väldigt fina presenter och ibland känns det som att folk vet exakt vad man vill ha. men ja, fick iallafall två stycken espressokoppar ifrån indiska, en liten buddha från indiska, en cupcake burk, ett halsband som låg i burken, och ett litet busskortsfodral med mumin och snorkfröken på. älskar verkligen allt jag fick och man inser hur bra man känner varann ibland! som alltid blir det mycket skratt och tårar när vi ses. här har vi det fina gänget som dök upp
Vendela, Josse, Leo, Nessa och Elin. sötisar!
Efter lite förfest hos mig och champagne vid tolvslaget så gick vi vidare till en annan fest.
Vi hängde där ett tag och träffade lite flera människor. Folk tog nattbussen ut från stan och jag och elin traskade in till stan igen.
de fina presenterna!! precis min stil. hihi
och mumin såklart!!
Idag har jag tagit det lugnt och firat med mamma och papi. Vi var och åt thaimat.
thaimat är så himla gott! Har varit sugen på nudlar sjuktlänge och är så himla nöjd med dessa dagarna.
Finaste kajsa ringde mig också. kajsa har en söt liten blogg ni kan läsa här:
http://smileitirritates.blogspot.com/
yesyes. snart back to reality har två böcker att läsa på två veckor. hallelujah.
har även bytt projektarbete till ett konstprojekt som lär bli fantastiskt och väldigt mycket roligare än det jag hade nu med bröllopsplaner och skit. Ska istället göra ett kollage som handlar om mig själv. är peppad ja!

dag ett av tre

fyller nitton på lördag och har valt att fira detta i dagarna tre! blir mysigt ohsådär.
släkten gick nyss och fick fina saker! imon kommer mina kära vänner över på lite party.
är ganska peppad på det (( :

lovets sista dag

ja så brukar man ju säga, även fast helgen innan lovet är slut så tänker de flesta bara att snart är lovet slut. men ja, 6 dagar tills min födelsedag. tre månader tills våran musikal har premiär och fem månader tills studenten. kan inte bli annat än ett bra halvår. kollat på kick-ass nyss. kalla mig barnslig men jag gillade filmen. orkar inte skriva så mycket idag haha lat. dock har denna bloggen fått några fler inlägg än den andra. nej nu langar jag en bild och sådär. ska kolla shutter island snart! så puss och hej ha en bra skoldag imon eller ja rentav jobbdag. vu gör det för pengar. dagens motto
lampskärmen
en del av rummet. stökigt och mörkt beror mest på att lampan i taket är rosa och ger ett rosa ljus
lever i ett konstant disco
hittade lilla anna på ica och tvekade inte en sekund.

här ska det stå något intressant?

ja det där med att skriva rubriker som får er att vilja läsa är väl inte det lättaste. speciellt om man inte har gjort något. imorgon utlovas bilder!! lovar faktiskt då jag har min kamera. tog lite bilder med mobilen på mitt rum men det såg riktigt dåligt ut. suddigt och förjävligt. anyways. igår startade rean på body shop och då är man ju inte annat än i himlen. är numera ägare av ännu en body butter och en shower gel. ska dit en sväng imon igen fick present kort i julklapp och det var ju bara omnomnom. idag har jag inte gjort så mycket direkt förutom träna, färga mamis hår och panta burkar. ja panta är ju en sån där fin sak man kan göra. hela 74 kronor rikare är jag nu. dock tar det alltid dödligt lång tid när man gör det då jag gör det så sällan = många burkar. att man känner sig som en alkis är ju en annan sak. hade iaf turen att inte fylla lådan den här gången. ehe
har idag ett boktips: Jay Asher - tretton skäl varför. har precis börjat läsa boken men är redan hooked. handlar om en tjej som tar livet av sig och har spelat in dessa tretton själ varför på kasettband. dessa band skickas runt till människorna bakom skälen. spännande och hemsk på samma gång :)
har inte gjort något mer på mitt projekt (dålig människa) men ska iaf kolla upp lite om stipendier nu woho!
första försöket mot en framtid efter gymnasiet. well enjoy the night och vi hörs imon! puss

en riktig fynddag

ja det var det idag!  dock började dagen med en avskedsfika för finaste elsa. precis som förra gången så börjar det fint med fika och mycket prat och skratt. sen vid stationen så blir det lite tryckt stämningen lite nervösa skratt innan de första tårarna rinner. dock var de inte ifrån mig denna gången haha! efter vinkat när tåget åkte iväg så gick jag hem och värmde mig lite innan jag påbörjade dagens secondhand runda. Var inne i tre butiker och handlade i alla tre. Två lampskärmar, en kruka och ett par skor för hela 77 kronor. Är sjukt nöjd med skorna som kostade endast 12 kronor, de är vita. Jag vet, mina första vita skor. En litenliten klack på och funderar på att ha det på studenten! De blir nog finfina till svarta strumpbyxor. Blir nog inga bilder idag heller då jag inte städat något och har kameran hos papi. ehe nejmen kolla in petter på fyran nu! han är ju hela amazing

tisdag

idag var det tisdag. jag gick och la mig tidigt för att komma upp tidigt. slutade med att jag itne sov så mycket alls och istället funderade över hur jag skulle möblera om mitt rum om jag orkade. har inte så mycket grejer i rummet så tänkte att jag kunde göra det någon dag. när klockan sedan ringde var jag sjukt trött och ville inte gå upp. men gick iallafall upp och fixade mig och satte mig sedan på bussen mot kalmar!
Dagens äventyr var alltså en liten resa mot kalmar. träffade min syster och strosade runt på stan. hittade ingenting förutom en rosa kudde och rosa galgar. ja eh har insett att när jag flyttar hemifrån så kommer ju allt vara rosa. iallafall så käkade vi sen lunch hemma hos systrami och kollade på big bang theory! kan vara den bästa serien som gjorts. efter lite mys så tog jag bussen hem igen men när jag kom väntade ingen vila. tankarna kring möbleringen låg kvar och jag tömde mitt rum på allt och började helt enkelt om. just nu ser allt ut osm en röra men en fin röra. vet exakt hur det ska se ut och kanske lägger upp en bild imon när jag hunnit städa allt!
är iallafall nöjd med mitt beslut att flytta allt så alla saker ifrån golvet nu istället har sin personliga plats. borde rensa bland mina kläder med menmen en sak i taget! imorgon ska jag se om min lampskärm är kvar på kupan då jag bestämt mig för att den är fantastisk. borde göra mitt projekt imon med hm. vi får se! hörs imon

imorgon blir det äventyr

imorgon ska jag ut på äventyr alltså. vi får se hur det blir. äventyr är himla spännande och ibland får man med sig det ena eller det andra. en gång fyndade jag tallrikar med björnar på, förra veckan när jag skulle köpa mjöl tog jag på mig min peruk och en keps. det krävs inte mycket för att få lite spänning i vardagen.

jag sa kanske inte att peruken är lila? ja vi får väl se vad det bjuds på för äventyr imorgon.
godnatt. tidig morgon imon hihiih.

frukost

har inte direkt hunnit med så mycket förutom att träna och äta frukost idag. kollar på halv åtta hos mig och myser med en kopp te. Det sköna med lov är att man inte behöver göra nånting om man inte vill. hihi
ska förmodligen åka till kalmar i slutet av veckan det enda som är planerat. förutom att plugga då ehe. Ha en fin måndag på er!

2012

igår var det nyårsafton och idag mår man som man förtjänar. Har dock nu under två dagar ätit fantastiskt god mat. Igår var det trerätters med tjejerna och kunde inte varit nöjdare. Maten var awesome och tjejerna är ju bara underbara, blir som alltid mycket skratt och kärlek. Idag har jag mest varit seg och myst lite med papi. God mat, tv-spel och nyårslöften om att tag i våra liv. nöjd tjej alltså!
2012 alltså - möjligheterna år. tar studenten om ca 5 månader FYFAN VAD UNDERBART DET SKA BLI. inte för att jag hatar min klass eller så.utan för att jag vill härifrån nu!!! jag vill gör något med mitt liv, uppleva saker, skaffa erfarenheter och leva mitt liv osm jag vill ha det. Har ju bara ett halvår kvar i skolan nu och jag ska fokusera på skolan nu. Liksom dessa sista månader lär inte bli särskilt jobbiga och ju högre meritvärde man har desto fler möjligheter öppnar sig. Men nu ska jag sova och ta igen all missad sömn det senaste dygnet skapade. Gott nytt år på er och hoppas ni får ett fantastiskt år! <3

hellotrouble

när livet blir för jobbigt eller jag bara behöver en paus tar jag på mig min lila peruk och kallar mig för Lola. Lola har det bra hon

RSS 2.0